Ανακοινώσεις - Νέα της Ε.Π.Α.Ψ.Υ. & συνεργαζόμενων Φορέων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή Κέντρων Ημέρας ΕΠΑΨΥ με τη συμμετοχή της Χορωδίας της ΠΕΨΑΕΕ

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016, τα μέλη μαζί με το προσωπικό του Κέντρου Ημέρας Αγίας Παρασκευής της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.), διασκέδασαν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που οργανώθηκε στον χώρο του Κέντρου Ημέρας.

Στη γιορτή προσκλήθηκαν τα μέλη και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Ημέρας «Franco Basaglia» της Ε.Π.Α.Ψ.Υ. καθώς και η χορωδία του Εξειδικευμένου Κέντρου Ημέρας «Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου» της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε. Η γιορτή είχε φαγητό, αναψυκτικά, γλυκά, μουσική και τα μέλη της χορωδίας ερμήνευσαν χριστουγεννιάτικα και άλλα τραγούδια σε γιορτινή διάθεση. Μαζί με τα μέλη και το προσωπικό των Κέντρων Ημέρας, διασκέδασαν και συγγενείς των μελών, μιας και η πρόσκληση για την γιορτή ήταν ανοιχτή για τους κοντινούς τους ανθρώπους.

Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα - Εκδηλώσεις Ανακοινώσεις - Νέα 30/12/2016 Δελτίο Τύπου Χριστουγεννιάτικης γιορτής στο Κέντρο Ημέρας Αγίας Παρασκευής

Δείτε μας στο YouTube

Ακολουθήστε μας στο Twitter